Környezetbarát termékek, 24 órán belül kiszállítás. Rendeljen gyorsan és egyszerűen a Papírland-tól!

Testápoló BABA Frissítő Aloe Verás 400ml

BABA
1.512 Ft + ÁFA ( 1.920 Ft )
Menny.:darab
Cikkszám: 25.00213
Elérhetőség: Készletről rendelhető
1.512 Ft + ÁFA ( 1.920 Ft )
Menny.:darab

Leírás és Paraméterek

Jellemzők
Könnyű hidratálás
Természetes aloe verával

Termék információk
Termék jellemzők:
- Aloe vera
- Frissítő testápoló
- Megnyugtatja a bőrt és felélénkíti az érzékeket

A Baba aloe verás frissítő testápoló könnyed hidratálásával és friss illatával megnyugtatja a bőrt és felélénkíti az érzékeket. Frissítő természetes aloe vera hozzáadásával készült. Ez a csodanövény nyugtató és enyhítő hatásáról híres. Azonnali felfrissülést nyújt testednek és lelkednek egyaránt. Ez a lágy testápoló könnyen kenhető és teljesen beszívódik, ezáltal kellemes bőrérzetet ad. Mindennapos használatra is alkalmas.

Az ikonikus kék-fehér pöttyös Baba 1920 óta nyújt gyengéd ápolást a magyar családoknak a mindennapokban. Jól ismert összetevőivel és illataival a Baba igazán okos választás, a család összes tagja számára megfelelő. Minden a méltán híres Lanolinos szappannal indult, mára viszont kibővült termékválasztékkal fedi le a különböző igényeket: habfürdő, sampon, testápoló, szappan, folyékony szappan, és dezodor formájában. Mi több, a Baba tusfürdők a magyarok kedvencei, a márka évek óta piacvezető a kategóriában. Nem is csoda, hiszen az esti fürdés közben indul az igazi ramazuri, amikor a gyerekek elmerülnek a fantáziavilágukban, és egy boldogabb lelki állapotba kerülnek - és ez maga a Baba pillanat. A Baba küldetése, hogy a könnyed játék által közelebb hozza a szülőket és a gyerekeket. Éljen a ramazuri!

Használati utasítás
Használati útmutató:
Masszírozva oszlassa el a bőrén.

Összetevők
Aqua, Glycerin, Stearic acid, Isopropyl myristate, Paraffinum liquidum, Glyceryl stearate, Glycol stearate, Dimethicone, PEG-100 stearate, Petrolatum, Cetyl alcohol, Tapioca starch, Phenoxyethanol, Magnesium aluminum silicate, Methylparaben, Acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, Parfum, Sodium hydroxide, Propylparaben, Xanthan gum, Disodium EDTA, Stearamide AMP, Aloe barbadensis leaf juice powder, Benzyl alcohol, Geraniol, Hexyl cinnamal, Linalool

Testápoló BABA Intenzív 400ml

Készletről rendelhető
1.512 Ft + ÁFA (1.920 Ft)

Testápoló BABA Nyugtató Kamillás 400ml

Készletről rendelhető
1.512 Ft + ÁFA (1.920 Ft)

Testápoló BABA Mélyhidratáló 400ml

Készletről rendelhető
1.512 Ft + ÁFA (1.920 Ft)